? ??????????????Love Takes You Away? ????? ?? ???Rating: 4.6 (61 Ratings)??9316 Grabs Today. 66567 Total G
rabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????????????????????????????????Music Falls off the Page? ????? ?? ???Rating: 4.3 (35 Ratings)??9249 Grabs Today. 35657 Total G BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Isnin, 11 November 2013

MY DAY AT SM TOWN EVENT HALL AT "ISETAN KLCC"

Annyeonghaseyo!!!

wah!! kepenatan masih terasa lagi tapi walau macam mana pun saya sangat happy pasal dapat pergi tengok barang2 official dari SM kat isetan sabtu. Dah pergi dah hari tu tapi just window shopping jer tengok2. Masa hari tu duit xbawak banyak. Semalam baru pergi lagi sekali. Dah nak dekat tarikh tutup kedai dah 13 nov ni last baru kita nak pergi lagi. Aduh!!! kesibukkan yang melanda sehingga xsempat nak pergi mana2.Ingatkan nak beli EXO punya barang peh!!! banyak dah habis yang tinggal banyaknya TVXQ, SUPER JUNIOR,SHINEE, SNSD and F(X) ada ler sikit...EXO punya banyak yang habis. Yang ada kita nampak EXO punya masih ada Bola keranjang ada cop exo, Jengga (betul ke kita eja ni hahaha), Seluar pendek kembang EXO hahaha...bekas apa ntah kebenda ntah tapi ada logo exo, pastu ada satu tu memang kita tak tahu apa benda fungsi dia tapi nampak nice huhuhu...tapi harga cekik darah hahaha...biasa ler official ler katakan hehehe..pastu selipar EXO...

Tujuaan memang nak beli EXO jer tapi banyak dah habis *guling2 atas katil LUHAN* nak buat macam mana...3 jam kita kat situ jer dok pikir nak beli apa ni barang exo banyak dah habis. Akhirnya tangkap gambar je ler itu pun okay per..harga mahalnye tapi ada duit kita xkisah. HuHuhu..tapi kene beli benda yang berfungsi jangan ntah merapu2 jer kang kene marah dek Eomma n appa kita kang beli ntah hape2 harga YA!! ALLAH sabar je ler budak ni hehehe...

Kalau barang boleh diguna dan bermanfaat macam baju, seluar, selipar ke apa ke okay ler boleh gunakan? Ah!! someting like that ler. Tu yang pening fikir nak beli apa EXO punya barang ni...Bagi yang siapa belum pergi cepat ler pergi. Oh!!! ini ada sikit gambar yang sempat kita Snap~    
















Ada banyak lagi tapi ini jer sempat tangkap gambar hehehe....
memandangkan tujuan utama nak beli barang EXO  tapi banyak 
dah habis plak so sedih huhuhu....xpe ler xde rezeki nak beli yang 
lain  Cuma dapat beli SELIPAR EXO jer....



(Harga pun ikut No EXO RM 88.00 hehehe...)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LAST TANGKAP GAMBAR DENGAN
POSTER LUHAN SEBELUM BALIK hahaha...
RASA MACAM DALAM PELUKAN LUHAN JER hahaha...
*Tampar diri sendiri hehehe...adoi!!!*


LULU LULU LULU



~*PPYONG*~

2 comments:

ezyra daniel berkata...

wahh..harga selipar tu pon dah mahal..agak2 benda2 lain mesti lagi mahal kan

Honey Pie berkata...

Memang mahal2 semuanya. Baju Exo Rm 137.00, Jengga Rm 99.00, Big Poster Stang kalau tak silap Rm 178 dan banyak lagi ler. Xde yang murah huhuhu

Catat Ulasan