? ??????????????Love Takes You Away? ????? ?? ???Rating: 4.6 (61 Ratings)??9316 Grabs Today. 66567 Total G
rabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????????????????????????????????Music Falls off the Page? ????? ?? ???Rating: 4.3 (35 Ratings)??9249 Grabs Today. 35657 Total G BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Selasa, 11 September 2012

OMO!! KENAPA BARU SEKARANG? OPPA MIANHAE~Hehehe..asal dengan kita ni? Kalau korang pernah follow n baca all post kita sebelum ni mesti perasan yang kita ada post mengenai PARK JUNG MIN (SS501) pergi ke Taiwan untuk pengambaran drama Taiwan diakan?? Kenapa pulak ada kene mengena dengan tajuk post kita kali ni?? Sebenarnya cerita itukan dah keluar kalo xsilap beberapa bulan yang lepas tapi baru sekarang kita nak tengok. Bukan apa xde mase ler sebelum ni nak tengok.

Minggu lepas hari rabu kita keluar pergi ambik (tebus) TIKET untuk pergi ke "JUNG IL WOO" FAN MEETING dan lepas itu pergi shopping complex dan masuk kat kedai speedy tetiba ternampak cd cerita JUNG MIN oppa belakon tu tapi lupa nak bawak duit lebih. Bawak duit cukup2 jer coz nak beli hadiah harijadi anak buah. Kalau beli cd tu xbeli hadiah itu. 

Apa pun oppa sekarang ni kita tengah tengok cerita oppa. Baru jer tadi habis episod 2 dan lepas ni nak sambung episod 3 plak. Cerita dia setakat yang kita tengok ni kita rasa ok best. Starting/opening dia pun dah buat kita teruja Oppa nampak sangat COMELLLLLLLL~~ aku boleh jadi giler ni hehehe~ Cerita ini buat kita teringin nak bukak kedai kek plak.Bestnya tengok dorang buat kek yan g nampak cantik dan sedap tu. Siapa yang belum tengok cerita lakonan JUNG MIN OPPA ni ngi ler tengok best tau. Tajuk cerita dia "FONDANT GARDEN"  

OK!! ini dia nak kongsi KECOMELAN JUNG MIN OPPA waktu opening cerita "FONDANT GARDEN". Lagu starting ini nyanyian Da Mouth dengan tajuk "MAYBE". So siapa yang minat JUNG MIN OPPA meh cepat2 tengok cerita ni ok.    


AHHH!!! Oppa why u r so cute??? 


This is for u. Enjoy!!!
(^_^)FULL LYRICS

Maybe oh Maybe de ji lu
Yu qi bu yu qi de ci ji
Ai ni bu ai ni or maybe
Que ding bu que ding duo shen qi duo zhao mi

O cai cai kan he pai bu he pai (cai cai kan Yo)
O du du kan yun qi de cun zai (What U Got What U What U Got)
O ling ya dan huo shi bai fen bai (Just Go For It)
O yi er san qi guai bu qi guai

[Chorus]

Gao huo ai chou huo shuai mei huo tai zheng huo wai
Mai huo mai pei huo zhuan cheng huo bai hao huo huai
Kuai huo man he huo chai yi huo nan shuang huo dan
Xi huo ai hei huo bai nu huo nan hen huo ai

Ni xiang xin zhi jue hai xiang xin ke xue
Ni suo you xuan ze de jie guo shi bu shi zhen de you yin guo

Wo wu fa tou che ye wu fa she de
Tai duo ke neng de zu he wo zhi hao yi lai xing dong le

O cai cai kan he pai bu he pai
O du du kan yun qi de cun zai
O ling ya dan huo shi bai fen bai
O yi er san qi guai bu qi guai

Repeat Chorus x2


~KKUT~


0 comments:

Catat Ulasan