? ??????????????Love Takes You Away? ????? ?? ???Rating: 4.6 (61 Ratings)??9316 Grabs Today. 66567 Total G
rabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????????????????????????????????Music Falls off the Page? ????? ?? ???Rating: 4.3 (35 Ratings)??9249 Grabs Today. 35657 Total G BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Selasa, 27 November 2012

VIXX FAN MEETING IN MALAYSIA (24/11/2012)


Hello!! chingu~ aduh!! maaf kerana lambat upload xtau ler tiba xberapa sihat. Rasa macam nak demam jer dan lagi pun my broadband dah xleh bukak jadi saya kena ler bayar dulu baru boleh bukak balik hehehe ....

Now i just story ringkas jer (yeler ringkas kakaka....)  mengenai apa?? Opcoz ler pasal fan meeting VIXX hari sabtu hari tu (24/11/2012). Nasib baik ler datang awal xde ler beratur panjang. Perjalanan dr rumah kesana amat lancar. Xde sebarang kesulitan yg berlaku walau ini first time datang kat sg wang plaza~

Sampai Redeem i punye cd+dvd, poster, merchandise dan Tix~ Pastu beratur nak masuk ke kawasan fan meeting. Dalam kol 11.15 baru kasi masuk dalam kawasan fan meeting tu~ sebelum tu kepala otak ni fikir mana nak duduk nanti tapi yg pasti dok depan sekali baru syok~ Akhirnya mata kita tertumpu pada belah kanan pentas dekat dengan tangga nak naik pentas. So memang dah tanam dalam hati n otak. Kawasan itu kawasan kita yg punye kekekeke...

So dah time masuk terus dok berdiri kat situ~ Sepanjang nak tunggu fan meeting tu start dorang pasang MV lagu SUPER HERO dan ROCK UR BODY. Macam -macam telatah peminat ada yg menyanyi dan ada juga yg manari mengikut pe yg dlm MV tu~ Ada juga yg sibuk tulis surat untuk dorang dan macam-macam lagi ler~ Dekat sebelah kita ada satu pompuan ni dari JEPUN fuh~ sanggup datang tu dengan beg baju besar dia heret sekali dan sebelah dia dari Singapore tapi ntah kenapa kita rasa muka pompuan singapore tu muka dia mcm kevin u-kiss atau perasaan kita jer kakaka....


Kita pun tunggu kawan kita yg kita kenal dalam fb. Dia pun ngi jugak jadi apa salahnya jumpakan so tunggu dia tapi xsampai-sampai kita naik risau kot...rupanya dia sesat jadi kita pun ngi ler tolong ambikkan tix dan barang-barang yg lain untuk dia. Orang makin ramai dan ramai dan MC dah mula membebel atas stage dan MC buat cabutan betuah~ tetiba dia de sebut satu nama tapi i rasa kenal jer nama tu. I jerit kat mc tu dan cakap orang tu on the way hehehe...kawanku yg sesat tu ler dapat cabutan bertuah untuk tangkap gambar backstage dgn VIXX tapi oleh kerana xleh tunggu hmmm...(T.T) melepas ler kawanku tu  kecian. Xberapa lama lepas tu dia datang dan kita mintak tolong dorang passkan tix tu kat dia. Kami xdapat dok sama coz dah penuh kat depan tu org himpit~ Ok ler pendekkan cite aktiviti yg ada VIXX buat persembahan 2 lagu iaitu ROCK UR BODY dan LOVE HURT (UUUUU), VIXX dan Pihak 8TV buat lunching untuk M COUNTDOWN yg mana akan disiarkan di 8TV nanti, ada sesi soal jawab dengan MC dan VIXX, show hidden talent/aegyo dan de HI-5 session.



So i pun malas dah nak tulis so tengok je ler apa video yang ada 
and buat-buat je ler faham apa yang dorang cakap yek kekeke..
Hope enjoy and sori ler xikut turutan pon dan kalo de 
shaking2 tu biasa ler dah tersangat excited kekekeke....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ni masa first masuk nyanyi lagu ROCK UR BODY 
tapi mesti korang xdengar sangat dorang nyanyi coz 
dorang asyik JERIT jer hahaha...termasuk ler kita 

PART 1
Omo!! Leo sangat dekatnya
video



PART 2
Leo still dekat hahaha..Ken senyum dan pai~ pai kita ler. Leo juga pandang dan pai pai padaku kekeke..betul ler kata kawan fb ku yang kita kena berebut dgn aweks cine. geram tol yang cina sebelah ku ni selalu halang pandangan kita dengan fan-board dia ler. Kita xpedulik kt tolak jer. Ingat kamu sorang jer ke nak tengok. Geram kita!!!!!

video
.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ok mesti korang xfaham dan xjelas apa yang dorang cakapkan??? 

VIXX cuba cakap tapi xdengar coz dorang asyik jerit jer so Mc tu tanya u nak dengar suara VIXX x??? So semua jerit nak. Mc tu kata jangan jerit coz dia pun xleh dgr apa yg VIXX ckp. Mc suruh describe about fanz MALAYSIA dan RAVI cakap ler HOT. MC cakap the weather are hot or the fanz are HOT??? Opcoz ler the fanz are HOT!! and blablabla...hehehe~ sori buat2 faham la yek~


video



video



video



video



Ni de video masa lunching m countdown yang akan disiarkan pada 7 DEC 2012...dorang sentuh skrin tu pastu kira rasmi ler tu tapi yang kelakanya tu kita nak rakam skrin tu tapi ada ke patut KEN menghalang pandangan kita dengan menunjukkan belakang badan dia. Hey!! KEN ni macam saja jer~ nak sangat meh kita rakam belakang KEN yer..Masalahnya macam rela jer hahahaha......coz sebelum tunjuk belakang dia, dia pandang kat kita dan senyum.... (^_^)


OH!! KEN~ KEN~ bukan salah kita, salah ken ler hahaha...

video



Lepas dah lunching MC ajak CLIK~ CLICK

hahaha...N pandang kat Kita Wohooo!!!



Persembahan Love Hurt (UUUUU)

HYUK so cute he looking at me an d N pai pai me dan
dia semyum kat saya ler hehehe

video


Ni last dah ler Masa ni HI-5 session dan lepas tu dorang ucap selamat tinggal huhuhu... (T.T) but at that day is my happy day coz All of member VIXX give me to many awesome memory terutama si nakal Leo yang sering kali memendangku dengan pandangan yg nakal dn mengoda kakaka...dan juga HYUK banyak sangat kecomelan dan cinta dia berikan padaku kekeke...I sangat gementar pada sesi HI-5 kerana kita adalah orang pertama yg naik keatas pentas untuk HI-5 dengan mereka. I pun HI-%5 macam biasa tersenyum mcm kerang wangi kakaka...bila tang part RAVI (my biased) xtahu tanpa berfikir i HI-5 dengan dia dan terus genggam tangan dia kakaka...OMO!! nasib baik RAVI xde ckp pe2 dan teruskan pada member yg lain dan akhir LEO. Kita tau dia ni pendiam kita nak bg dia aktif sikit so kita tepuk tangan dia banyak kali dan dia pun OK jer layan jer kita kekeke...tapi sorry part tu kita xde ler rakam coz kita der kat atas pentas...



and yup thanks to KPOP HUNTERS for this PIC hehehe...
itu saya yg pakai baju unggu dan tudung hitam bintik-bintik putih 
dan yang RAVI sedang renung tu kakaka.....

 



Ini Video yang sempat kita rakam dan kita suka sangat HYUK cinta tu untuk kita
terima kasih kerana menyedariku hahaha..... 

video




THE END


0 comments:

Catat Ulasan