? ??????????????Love Takes You Away? ????? ?? ???Rating: 4.6 (61 Ratings)??9316 Grabs Today. 66567 Total G
rabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????????????????????????????????Music Falls off the Page? ????? ?? ???Rating: 4.3 (35 Ratings)??9249 Grabs Today. 35657 Total G BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Khamis, 14 Februari 2013

LOVE DAY????

Annyeong haseyo to all my blogger friend~

Wow!! dah lama blog i ni berabuk xbersinggah dan berupdate hehehe...almaklum ler sibuk keje. Kepenatan ya amat menyebabkan kemalasan yang melampau dalam mengedit BLOG yang tercinta ni. Mianhae~

Hari ini 14 febuarary all mesti sambut Velentine Daykan ha~ tapi bagi yang beragama islam jangan GATAL MIANG keladi nak ngi sambut. Itu untuk orang Kristian tau....~

Bagi bukan beragama islam tu nak sambut pun agak-agak ler bagi yang perempuan jangan buat perkara yang xsepatutnya okay~

Bagi peminat JYJ hahaha...ada sesapa dah tengok mesej Velentine Day dari JYJ? Kalau belom  tengok ler kelakar nak mampos. Gelak terguling-guling tengok gelagat dorang.




Hahahahahaha.....ada sesiapa nak bagi coklat kat 3 orang jejaka HANDSOME ni??? Kecian plak kat Jae joong oppa xdapat coklat yer. Kalau nak datang ler MALAYSIA gerenti dapat banyak coklat sampai muntah coklat huwahahha....~



~KKUT~



1 comments:

ezyra daniel berkata...

jgn la smpai muntah coklat...sekian dia hehe

Catat Ulasan