? ??????????????Love Takes You Away? ????? ?? ???Rating: 4.6 (61 Ratings)??9316 Grabs Today. 66567 Total G
rabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????????????????????????????????Music Falls off the Page? ????? ?? ???Rating: 4.3 (35 Ratings)??9249 Grabs Today. 35657 Total G BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Isnin, 19 November 2012

MY SIWAN OPPA STORY MORY



AH!! as u know or don't know my biased in ZE:A is SIWAN oppa + Dongjun , Gwanghee oppa and Junyoung oppa but Now topik utama dia ialah SIWAN oppa.

Sekarang ni dah hari isnin hmm...masa dah berlalu begitu cepat tapi masih lagi terasa dan terbayang saat kita dan member ZE:A Style yang lain have fun dengan ZE:A yang sangat ler DAEBAK!! pada malam itu. Banyak kenangan manis pada hari itu. Sayangnya saya xdapat nak rakamkannya dengan baik atau tangkap gambar kerana my digital camera rosak dan lagi perakam video x dibenarkan bawa masuk tapi saya ada rakam melalui tepon saya tapi al-maklum ler bile dah rakam dgn teponku yg lopek ni jadi quality dia xbape bagus dan tambahan lagi byk goyang. mana xnye tangan kanan pengang lightstick dan tangan kiri rakam. Kat atas peha letak fan board. Pastu dah ler tangan ni gatal jer asyik nak bergerak jer mungkin terlampau excited sangat kot hehehe....



video
  


Malam tu saya bawak fan board dekat fan board tu saya letak nama SIWAN oppa tapi ntah dia nampak ke x huhuhu....Ni fan board kita hehehe...tapi sorry dah buruk ini adalah keadaan fan board setelah habis showcase lunyai dah tapi tuan dia 5 kali ganda lunyai tapi HAPPY GILER.




Suka sangat kat oppa dan oppa comel sangat hehehe...Lepas saya dengar Siwan oppa punye story kita makin suka kat dia. Xtahu kata-kata yang menyentuh perasaan saya. nak nangis pun ada (ye ler tu nak nangis hahaha...padahal dah nangis meleleh-leleh air mata). Sayangggggggg... oppa~ Xtau ler korang dah pernah dengar lom tapi kita dah ulang banyak kali dengar dan perasaan yang sama juga terjadi bila setiap kali  kita mendengarnya. Siwan oppa Hwaiting!! ZE:A Hwaiting~ 


Let's listen to SIWAN oppa STORY


From RADIO : Today Morning it's Jung Jiyoung
Audio from Wanizzang


Ada masa singgah dan joint OKAY!!
Contoh wajah Wanizzang.com





Dan untuk pengetahuan korang masa dekat  ZE:AShowcase tu kitaorang sambut awal HYUNGSIK punye b-day yang mana sebetulnya pada tarikh 16 nov dan dia sangat terharu dan menangis huhuhu...kita pun nak menangis tengok dia dan pada hari jadi sebenar HYUNGSIK, SIWAN oppa telah menyanyikan lagu b-day untuk HYUNGSIK~  Dia telah menguploadkan ke YOUTUBE video tersebut~ 




Siwan juga telah menghantar ke twitternya mengenai Video ini dan hahaha...opcoz ler HYUNGSIK pun membalasnya kembali 


image

Using what i learn from guitar lesson i us it to sing a birthday song for HYUNGSIK ~~~~ happy b-day Hyungsik-ah ㅋㅋ (haha..)



image


Hyung do you want to do something romantic with me?Don't do this thing to me ㅋㅋㅋ (hahaha..) Hyung do you want to show off when you play the guitar and uploaded it ㅋㅋ (haha..) Thank You Hyung! I love U~



P/S : The translation is mine. I do it myself. I hope i don't translate it wrongly hehehe...~



~KKUT~ 


1 comments:

missshoji berkata...

Singgah cni ^^

Catat Ulasan